dar ce copilot are tata... viseaza drumul...

6 comentarii:

  1. Mi se pare ca ritmul postarilor este foarte lent in ultima vreme. Faceti ceva. Miscativa mai cu talent ca o sa va spun lu' asta micu' si o sa va sparga la nas cand mai creste.
    Pupici
    Mircicus

    RăspundețiȘtergere
  2. te astept la cotitura dl. cazacu.....
    sa va vedem pe dvs. cat de prompt o sa fiti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Studiind arhiva este evident ca nu aveti nici o scuza. Singura luna in care ati avut o singura postare a fost august 2009. Este de inteles avand in vedere k este luna de concediu. Asa ca este foarte clar ca ceva nu functioneaza cum trebuie. Santajul cu privire la razbunarea lui Luca (spartul la nas adica) ramane valabil. Deveniti parinti denaturati ceea ce este, evident, inacceptabil.
    In ceea ce priveste "cotitura" la care ma astepti va trebui sa gasesti altceva pentru ca, asa cum observ, este de-a dreptul periculos pentru propria-mi sanatate sa-i fac blog bebelusului dragalas si scumpel.
    Astept cu nerabdare urmatoarea postare cu superdragalasul Luca bolfosul.
    Pupici!
    Mircicus

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. Crezi ca iti dai seama ca o sa-l invat sa mushte din cei care au curajul sa se lege de tacsu', da?

    2. Blogu' este conceput si destinat segmentului "prieteni" si nu stiu daca atunci cand va fi mare cel mic va fi chiar mandru de modul cum il prezinta al' batran.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se vede treaba ca am avut dreptate. Taticule baga poze cu vedeta ca e timpul scurt si nu apucam sa ne vedem la ochisori. Promit sa nu mai fac panarama si o sa-l rog si pe Luca sa ma pocneasca. Da' pune poze fratili meu alb!
    Pupici dulci pentru luca, pupici pentru anca si pupici pe dintisori cu ranga lu' domnu' taticu Mihai Sorin Stoleru zis si Mimi ce frumos si luminos si dilimandros.
    Howgh!

    RăspundețiȘtergere
  6. gata iubire, am bagat marfa la aprozar.... ia de te amuza

    RăspundețiȘtergere